Politica de retur

Cumparatorul are dreptul in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea de primire a produsului sa notifice in scris ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume si sa returneze produsul.  

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusive de catre comparator. Pentru returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne informeze in scris prin completarea Formularului de retur si trimiterea acestuia pe adresa andrabluetex@gmail.com iar rambursarea sumelor se face in maximum 30 de zile de la data acceptarii returului de catre Andra Bluetex SRL in contul IBAN specificat de dvs. în Formularul de Retur.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, ambalate in cutia in care au fost primite, sa nu fie purtate sau deteriorate si sa prezinte etichetele originale atasate produsului iar in colet sa fie Formularul de Retur si factura fiscala. Daca produsele nu indeplinesc aceste conditii atunci returnarea lor nu va fi acceptata.

Puteti totusi opta pentru modificarea sau inlocuirea produsului caz in care cheltuielile de livrare vor fi suportate de dvs.

Produsele personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c). Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar daca sunt in ambalajele originale, nepurtate si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retur pus la dispozitie pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1). Adresa de returnare a produselor: Andra Bluetex SRL , str.Valul Cetatii , nr.39A , Targoviste , Jud. Dambovita , tel : 0761.253.050

Puteti descarca formularul de retur de la urmatoarea adresa:

https://andrabluetex.ro/wp-content/uploads/2021/09/formular-de-retur-Andra-Bluetex-SRL-3.pdf