AndraBluetex.ro este un magazin online de haine si accesorii pentru copii,lumanari si trusouri pentru botez.

Oferim clientilor o gama variata de produse de calitate pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 10 ani.

Toate hainutele traditionale sunt lucrate in atelierul propriu din materiale de cea mai buna calitate.

Costumele populare, accesoriile,, lumanarile si trusourile pentru botez – marca proprie – le veti putea achizitiona la preturi foarte avantajoase.

Magazinul nostru online este usor de utilizat, clientii fiind ghidati prin magazin pas cu pas pentru a finaliza cumparaturile cat mai rapid si usor.

Prin folosirea magazinului online, economisiti timp si bani iar cumparaturile vor fi placute si relaxate.

In cazul in care ne veti alege, nu vei regreta. Echipa Andra Bluetex promite :

Varietate – stim ca nu este usor sa alegi, de aceea, ne dorim sa iti usuram munca cat de mult putem, propunand o varietate de produse dintre care tu poti alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Calitate – calitatea produselor Andra Bluetex te va surprinde placut de fiecare data. Echipa noastra stie cat de important este acest aspect pentru clienti. Indiferent de tipul sau cantitatea produselor pe care le comanzi, calitatea nu va avea de suferit niciodata.Fiecare produs va fi ambalat si trasportat cu grija, astfel incat calitatea sa nu aiba de suferit pana ce comanda va ajunge la tine.

Creativitate – indiferent de stilul pe care il cauti, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau printre toate produsele noastre. Atentia la detalii este nelipsita, indiferent de tipul produsului ales.

Va asteptam sa descoperiti produsele Andra Bluetex !